Website maken

website makenIk mag een website maken voor mijn werk bij Betsy Lurvink. Ik ben net begonnen als stagiaire bij de geweldige bedrijf. Ze bieden volledige steun naar de klant bij het ontwikkelen van hun nieuwe website. De meeste opdrachten hebben tegenwoordig betrekking op het vernieuwen van website. Alle bedrijven hebben bijna al een website, maar die is zijn vaak zeer gedateerd. Daarom ga ik nu een website maken voor een technisch bedrijf in de regio Twente. Ik heb totaal geen verstand van praktische techniek, waarbij je moet werken met de handen bedoel ik dan.

Technische website maken

De website richt zich vooral op de kennisverbreding van de technische ontwikkelingen die worden gedaan op de universiteit van Twente. Ik ga een website maken waarop een nieuwsoverzicht komt dat gerangschikt wordt op datum. Hierdoor komen de nieuwste ontwikkelingen bovenaan te staan. Daarnaast is het webdesign van belang. Het moet een strak en toch ingewikkeld ontwerp worden zodat de kernwaarden van het onderwerp worden versterkt. Ik wilde een website maken waarin ik mijn kwaliteiten kan uitbreiden en waarbij ik kan werken in een professionele organisatie. Bij Betsy Lurvink heb ik die uitdaging gevonden.

Mijn stille wens om een bedrijf te starten

De komende zes maanden blijf ik nog bij dit bedrijf. Ik mag nog een website maken gericht op advies voor startende ondernemers. Hiermee kan ik mijn kwaliteiten combineren met een stille wens. Ik wil na mijn studie een eigen onderneming starten. Eigenlijk ga ik met het volgende project dus mezelf advies geven. Ik kan al een eigen website maken, maar moet nog veel andere dingen leren. De marketing, zoekmachine optimalisatie en linkbuiding zijn enkele belangrijke facetten van het internetvak.

Scroll to Top