Webshop

webshopBij een webshop gemaakt door Betsy Lurvink beschikt u over een zeer complete internetwinkel. Bestellingen kunnen eenvoudig afgehandeld worden, compleet met orderbevestigingen, pakbonnen en facturen. Ook hebben we standaard een voorraadbeheersysteem in de software en diverse andere tools. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De Twentse internetonderneming Betsy Lurvink geeft advies over internetmarketing en SEO voor uw webshop. Daarnaast heeft zij een moderne winkelmodule ontwikkelt. Met deze webshopmodule kunt u eenvoudig online uw e-commerce uitvoeren. De noodzakelijke beheers voorzieningen zijn ingebouwd en een eigen webdesign.

Webshop met behulp van Betsy Lurvink

Eenvoudig betalen en daarvoor kunnen kiezen uit meerdere mogelijkheden is een van de belangrijkste voorwaarden waaraan een webshop moet voldoen om klanten te trekken. Dat zit dus wel goed als u voor de webshopmodule van Betsy Lurvink kiest. Deze is standaard voorzien van de betalingssystemen iDEAL en Paypal, en afrekenen met een creditcard is ook mogelijk.

Met uw webshop op een efficiente manier zaken doen op het internet? Dat kan via Betsy Lurvink Internetdesign, het bedrijf in ondersteuning wat betreft het opstarten van een webshop. Via onze online winkelmodule kunt u eenvoudig artikelen, afbeeldingen en prijzen van artikelen te wijzigen of toe te voegen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alles wat u nodig hebt voor uw internetwinkel

Betsy Lurvink maakt het voor u mogelijk om uw eigen webshop te openen. Wij hebben een handige online winkelmodule ontwikkeld, waarmee wij in korte tijd een webstore voor u kunnen opzetten. Elke internetwinkel die door Betsy Lurvink wordt ontworpen ondersteunt de meest voorkomende online betaalsystemen, zoals Paypal en iDEAL.

Wanneer u interesse heeft om een webshop te openen dan zijn er op internet wel mogelijkheden om dit goedkoop via bestaande websites te doen, maar geen daarvan houdt rekening met uw specifieke wensen. Bij Betsy Lurvink bouwen we een webshop helemaal voor u op maat voor een bodemprijs die u zal verbazen.

Een hedendaagse webshop nodig? Ga naar ons webdesignbureau en bespreek de vele opties met ons.

Scroll to Top