Een website laten maken door professionals

Wil u een mooie site, maar heb je zelf de tijd en kennis niet om deze te bouwen? Dan kunt u Webton deze website laten maken. Wij zijn al sinds 1999 in dit wereldje actief en draaien er onze hand niet voor om. In de omgeving van Hengelo zijn wij inmiddels bekend bij velen. Talloze bedrijven en organisaties hebben door ons hun website laten maken. Ook hebben wij samenwerkingsverbanden met de Universiteit Twente. Dat wil echter niet zeggen dat wij in de rest van Nederland geen opdrachten hebben. Ons werkterrein strekt zich uit over heel het land. De meer dan 2000 tevreden klanten bevestigen dat. Kijk gerust eens in onze portfolio. Daarin hebben wij allerlei sites opgenomen die door ons zijn gemaakt. Daar kunt u bijvoorbeeld ons werk zien voor Autogroep Twente en de Hengelose voetbalvereniging HVV. Maar ook allerlei landelijk opererende organisaties hebben een website laten maken. Wij laat ons niet beperken door waar wij vandaan komen. U wel? Wij onderscheiden ons graag door een totale aanpak aan te bieden. Dit houdt in dat wij ons echt volledig voor u inzetten. Zo is het bij ons zo dat ontwerp en bouw onder één dak zit. Bovendien kunt u ons niet alleen een website laten maken, maar er ook voor zorgen dat deze goed wordt gevonden door uw doelgroep. Wij zijn namelijk tevens specialist op het gebied van internetmarketing. Deze diensten laten zich uitstekend combineren tot een totale aanpak, waarmee u het best mogelijke resultaat krijgt. En dat binnen een korte termijn en voor een mooie prijs. Als u elders een website laten maken wil, duurt het vaak vier tot zes weken voor het werk af is. Wij zijn in de regel binnen veertien dagen klaar inzake professioneel webdesign. Voor het geld hoeft u het niet te laten, want onze tarieven zijn laag, zeker gezien de kwaliteit die wij leveren.

Hoe werkt het als klanten ons een website laten maken?

Duidelijkheid en weten waar je aan toe bent is erg belangrijk. Daarom lichten wij graag onze werkwijze aan u toe. Wanneer klanten ons een website laten maken, hanteren wij een systeem met vijf fasen. Deze zijn als volgt:

  • intakegesprek (dag 1)
  • het ontwerp (dag 2 tot 5)
  • zoekmachineoptimalisatie (dag 5 tot 6)
  • het eigenlijke website laten maken (dag 7 tot 10)
  • de site is af en kan online worden gezet (dag 10)

Dit is een strak schema, maar eventueel kan het zelfs nog sneller. Informeer hiernaar als u haast heeft met het lanceren van een nieuw webadres. Deze aanpak heeft allerlei voordelen. Tijdens de intake bespreken wij uw wensen en staan we uitgebreid stil bij de functionaliteiten die wij kunnen implementeren. Daardoor ontstaat er bij beide partijen een helder beeld van waar het eindresultaat aan moet voldoen. Wilt u ook een website laten maken? Kom dan vrijblijvend langs voor een dergelijk gesprek. In de ontwerpfase nemen wij alle informatie van de vorige stap en komen met een voorstel. Daarbij houden we niet alleen rekening met uw wensen en de nodige functionaliteiten, maar ook of het design past bij uw bedrijfstak. Door onze ervaring weten we dit als geen ander. Een website laten maken is één ding, zorgen dat deze gevonden wordt een tweede. Door onze multidisciplinaire aanpak zorgen we in deze fase al voor een betere vindbaarheid. Onze expertise op dit gebied heeft al voor veel klanten gezorgd dat zij tussen de eerste hits staan wanneer potentiële klanten op Google zoeken. Door alles vanaf de basis goed op te zetten komen wij met het beste resultaat. Niet voor niets geven klanten ons een gemiddelde beoordeling van 9,6. Een cijfer om trots op te zijn. Wil u ook een website laten maken? Wij voegen u graag toe aan ons bestand van tevreden klanten.

Hoor nu zelf deze tevreden klant:

Voordelen van een bureau in webdesign

Als webdesigner zijn we in staat u het allerbeste te bieden. De bedrijven die bij ons hun website maken, weten dat uit ervaring. Door onze ervaring is het voor ons direct duidelijk hoe we een dergelijke taak aan moeten pakken. Duidelijkheid naar de klant toe vinden we ook heel belangrijk. Zo is er tijdens het traject één vaste contactpersoon waar u mee te maken krijgt. Ook leggen we van tevoren duidelijk de prijs vast. Op onze site hebben we in een indicatie gegeven van de tarieven. Wil u precies weten hoe veel een website laten maken u zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrag is namelijk afhankelijk van allerlei factoren, zoals de complexiteit van de sitestructuur. De mensen die ons hun website laten maken, kennen ook het voordeel van onze multidisciplinaire aanpak. Wij doen zowel de ontwerpfase als de daadwerkelijk bouw. Met deze twee fasen onder één dak, is het beter mogelijk om efficiënt te werken. Minder tijd die verloren gaat en alles sluit naadloos aan. Het is een win-win situatie. Dat wij tevens actief zijn op het gebied van internetmarketing is ook een groot voordeel. Wij passen onze kennis op dit gebied toe op de structuur van de webpagina’s. Mocht u ons later inschakelen voor bijvoorbeeld linkbuilding, dan is de basis alvast gelegd. Tegenwoordig gaat steeds meer via het internet en komt de nadruk erg te liggen op het gevonden kunnen worden. Alleen een mooie website laten maken is niet meer genoeg om een succesvolle webshop te runnen. Daarom zijn wij als partner perfect: wij hebben alles in huis.

 

Handige informatie link over het maken van een website.

Comments are closed.

Scroll to Top